De Cache Collectie

Ontdek de Cache collectie, een uitgebreide reeks producten en systemen zorgvuldig ontworpen om oppervlakken effectief te reinigen en te desinfecteren. Ze werken samen om een volledig protocol voor oppervlaktedesinfectie in uw ziekenhuis te bieden. Cache streeft ernaar de hoogste normen van infectiepreventie in uw medische faciliteit te waarborgen, en biedt daarmee de oplossing om voorbevochtigde plastic doekjes te elimineren.
Cache zet zich in voor de gezondheid en veiligheid van uw omgeving.

Read more

De kracht van ClO₂

Door chloordioxide (ClO₂) te ontwikkelen als onze technologie, en door jarenlang te leren hoe we er het beste mee kunnen omgaan, hebben we ziekenhuizen in staat gesteld een desinfectiemiddel te gebruiken dat erbovenuit steekt in prestaties, naleving en betrouwbaarheid. De Cache collectie is gebaseerd op dezelfde ClO₂-chemie als de klassieke Tristel desinfectieproducten voor medische hulpmiddelen. Lees verder om meer te ontdekken over de kracht van Tristel ClO₂.

Het Cache Effect

Bij het gebruik van voorbevochtigde doekjes, wordt de impact op het milieu voor u beslist. Deze doekjes worden vaak volledig uit plastic gemaakt. Na gebruik, wordt het plastic weggegooid. Dus, Cache is ontwikkeld om het gebruik van wegwerpplastic tegen te gaan.